Ζύμη για τυροπιτάκια

από

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπέϊκιν πάουντερ
150 γραμ. μαργαρίνη
1 κούπα γιαούρτι
1 κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μίξερ την μαργαρίνη με το αλάτι και τα χτυπάμε καλά. Στην συνέχεια ρίχνουμε το μπέϊκιν , το γιαούρτι και το αλεύρι.
Η ζύμη πρέπει να είναι λεία και αφράτη.

Κατηγορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode