Gnocchi με παρμεζάνα συνοδευμένα με πικάντικη σάλτσα ντομάτας
Θα έχετε καταλάβει ότι όταν μου μπει κάτι στο μυαλό πρέπει οπωσδήποτε να το πραγματοποιήσω. Gnocchi έχω ξαναφτιάξει,αλλά δεν...
Θα έχετε καταλάβει ότι όταν μου μπει κάτι στο μυαλό πρέπει οπωσδήποτε να το πραγματοποιήσω. Gnocchi έχω ξαναφτιάξει,αλλά δεν...
Επειδή το συγκεκριμμένο είναι πολύ καυτερό, εσείς θα το φτιάξετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα όσον αφορά την καυτερή πιπεριά. Εγώ πχ. στο τέλος πρόσθεσα και μπούκοβο από δικές μου καυτερές πιπεριές που είχα μαζέψει το καλοκαίρι.
Αυτό το φαγητό προέκυψε από πρόταση κυρίας, φίλης και παραγωγού, στη λαϊκή μας αγορά όταν αγόρασα παραπούλια για σαλάτα: “Φτιάξε...
Μετά από τις πληροφορίες για τα ζυμαρικά φυσικό είναι να τα μαγειρέψουμε, όχι πολύπλοκη συνταγή απλή γρήγορη και με πολλούς...
Είναι να μην μου βάλουν ιδέες και οι “κακές” παρέες που κάνω όλο ιδέες μου βάζουν, άλλο που δεν θέλω...
Στήθος κοτόπουλου είχα καιρό να φτιάξω, προτιμώ τα μπούτια επειδή το κρέας τους είναι πιο μαλακό. Το στήθος προτιμώ να το βάζω...
Και ενώ όλοι γράφετε για προτάσεις γιορτινές εγώ δεν πρόλαβα τίποτα, λίγο η ίωση μου που με ταλαιπώρησε πολύ λίγο...
Το πρασόρυζο ήταν παραγγελία, είχαν αγοραστεί τα πράσα και τα υπόλοιπα προκύψαν στην πορεία. Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή έπεσα πάνω...
Ένα ωραίο πρωινό στο χασάπικο που ψωνίζω η συζήτηση όπως πάντα για συνταγές έφερε την πληροφορία ότι σε πρωινομεσημεριανή εκπομπή...
Μια παλιά συνταγή της Λίνας πειραγμένη από την Ξανθή ως προς την προσθήκη της πάπρικας και του κουρκουμά, ότι πρέπει...