Πιπεριές τύπου Φλωρίνης γεμιστές τουρσί
Όπως έχω πει αρκετές φορές η σελίδα αυτή σκοπό της έχει την καταγραφή καθημερινών παρασκευασμάτων στην κουζίνα μας ή σε...
Όπως έχω πει αρκετές φορές η σελίδα αυτή σκοπό της έχει την καταγραφή καθημερινών παρασκευασμάτων στην κουζίνα μας ή σε...
Φοκάτσια ή πιο σωστά φοκάτσα είναι ένα παρασκεύασμα Ιταλικής προέλευσης, θα μπορούσαμε να το αντιστοιχίσουμε με τη δική μας τη...
Αν θέλεις να συνοδεύσεις το ψητό σου κοτόπουλο με κάτι ιδιαίτερο ή να συνοδεύσεις ένα ποτήρι κρασί κάποιο βράδυ εδώ...
Τα ανοιξιάτικα λαχανικά είναι εδώ και μας καλούν να τα μαγειρέψουμε να δοκιμάσουμε νέες συνταγές με νέους πειραματισμούς. Αυτό το...
Αφού μιλήσαμε για τις πίκλες και τα γενικά για την παρασκευή τους ας κάνουμε και την πρακτική εφαρμογή.
Πριν λίγες μέρες στο σπίτι, μαζί με πολυαγαπημένα μας πρόσωπα, έφτασαν κι πολλά έντυπα, περιοδικά και βιβλία, όλα έχοντα σχέση...
Θα έχετε καταλάβει ότι όταν μου μπει κάτι στο μυαλό πρέπει οπωσδήποτε να το πραγματοποιήσω. Gnocchi έχω ξαναφτιάξει,αλλά δεν...
Είναι η αλήθεια ότι με το τουρσί δεν έχω πολύ καλές σχέσεις ιδιαίτερα όταν είναι πολύ αρμυρό μπορώ να πω...
Όπως έχω ξαναπεί το έργο της διαχείρισης της πολυκατοικίας δεν είναι πάντα ευχάριστο, έχει όμως και καλές πλευρές δεν είναι...
Να πούμε ότι νηστεύουμε όλες τις μέρες δεν κάνει γιατί θα είναι ψέμα. Προχτές έφτασε στο σπίτι το τελευταίο τεύχος...