Ψωμί με κολοκύθα και προζύμι
Την αγάπη μου για τις κολοκύθες νομίζω την έχω εκφράσει πολλές φορές. Ιδιαίτερα από τότε που γνώρισα τις ιδιαίτερες κολοκύθες,...
Την αγάπη μου για τις κολοκύθες νομίζω την έχω εκφράσει πολλές φορές. Ιδιαίτερα από τότε που γνώρισα τις ιδιαίτερες κολοκύθες,...
Με το προζύμι άρχισα να ασχολούμαι πριν χρόνια, όταν ζήλεψα από το γιο μου. Πριν ζύμωνα διάφορα ψωμιά με την...
Είναι να μην μου βάλουν ιδέες, το έχουμε πει κι άλλες φορές. Μιλώντας για το κιουνεφέ και τα τυριά η...
Ρολά κανέλας δεν είχα φτιάξει ποτέ, ζήλεψα κάποια που είδα να φτιάχνει η κόρη και ένα απόγευμα που ήθελα να...
Όταν στο σπίτι έχεις τα καλύτερα μανιτάρια φτιάχνεις και μια μανιταρόπιτα. Έχουμε κι άλλη συνταγή της Λίνας λίγο διαφορετική από...
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω...
Όσοι παρακολουθείτε τη σελίδα από παλιά, γνωρίζεται ότι η καταγωγή της είναι από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τα Χανιά...
Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και φέτος αποφάσισα να πειραματιστώ με αλεύρι χαρουπιού το οποίο μου χάρισε η εταιρεία AGNOTIS....
Αυτό το φαγητό είναι ιδέα από αυτά τα περιοδικά που έφταναν σε μένα από τα παιδιά μου και είναι χρόνια...
Πρόσφορο ή λειτουργιά όπως το θυμάμαι εγώ, αποκαλούμε τον άρτο που προσφέρουν οι πιστοί στο Ναό για να τελεστεί η...