Πασχαλινό εφτάζυμο ψωμί
Το είχα καημό χρόνια τώρα να φτιάξω ψωμί εφτάζυμο. Διαβάζοντας διάφορα βιβλία και στον ιστό βρήκα ότι σε πολλές περιοχές...
Το είχα καημό χρόνια τώρα να φτιάξω ψωμί εφτάζυμο. Διαβάζοντας διάφορα βιβλία και στον ιστό βρήκα ότι σε πολλές περιοχές...
Πριν λίγες μέρες με τη Γιάννα μιλούσαμε για ένα χυλό καλαμποκάλευρου ο οποίος στα μέρη μου λέγεται κατσαμάκι και με...
Τα αμπελόφυλλα στην εποχή τους και εκτός του ότι θα τα συντηρήσουμε για να έχουμε όλο το χρόνο, παλιότερα έχουμε...
Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στο Παγκράτι για μια δουλειά. Εκεί κοντά βρίσκεται ένα γνωστό χασάπικο και όχι μόνο. Μπήκα αναζητώντας...
Έψαχνα να βρω συνοδευτικό για τα σνίτσελ μας και άνοιξα τυχαία τα περιοδικά που παρακολουθώ on line μεγάλου ΣΜ της...
Ένα πιάτο νόστιμο που μπορείς να το κάνεις και νηστίσιμο. Αν δε έχεις και τα καλύτερα μανιτάρια μπορείς να τα...
Τίτλος συνταγής και εκτέλεση από το βιβλίο ” ο Χρήστος Μαντίδης Αναβιώνει το Σερραϊκό Τραπέζι” Πριν λίγες μέρες είχα την...
Φίλοι μου κάθισα κι αρχειοθέτησα τις φωτογραφίες μου τις συνταγές μου κι είδα ότι έχω πολλά φαγητά , κυρίως, που...