Κροκέτες μπακαλιάρου με σελινόριζα και κάπαρη
Το πήρε το μάτι μου κι αυτό ήταν. Επειδή δε ο μπακαλιάρος που αγόρασα για τηγανητό , την τελευταία στιγμή...
Το πήρε το μάτι μου κι αυτό ήταν. Επειδή δε ο μπακαλιάρος που αγόρασα για τηγανητό , την τελευταία στιγμή...
Με τον όρο πολέντα συναντάμε δυο έννοιες: η μια αφορά το σιμιγδάλι από καλαμπόκι και η δεύτερη παρασκεύασμα με τη χρήση αυτού...
Επειδή το συγκεκριμμένο είναι πολύ καυτερό, εσείς θα το φτιάξετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα όσον αφορά την καυτερή πιπεριά. Εγώ πχ. στο τέλος πρόσθεσα και μπούκοβο από δικές μου καυτερές πιπεριές που είχα μαζέψει το καλοκαίρι.
Οι μέρες της υποχρεωτικής απραξίας όπως είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση περιείχαν πολλά μη και πολύ ξεφύλλισμα εντύπων μαγειρικής. Από...
Εδώ και δυο βδομάδες δεν έχει γίνει κέικ στο σπίτι, λίγο η ίωση μου λίγο που είπαμε να κάνουμε δίαιτα!!...
Μετά τις πίτες η αδυναμία μου είναι οι τάρτες. Όπου δω συνταγή για τάρτα δεν τη χάνω με τίποτα, και...
Μια ιδέα που μπήκε στο μυαλό “ξεφυλλίζοντας” on line περιοδικό μεγάλου ΣΜ Αγγλίας. Δοκιμάστηκε δύο φορές τη μια με φύλλο...
Αν και πέρασε η μέρα της Λαγάνας, γράφω τη συνταγή που έφτιαξα φέτος γιατί αλλιώς θα ξεχαστεί. Όσοι δοκίμασαν είπαν...
Αυτή την τυρόπιτα την δοκίμασα από τα χέρια της Λουίζας πριν πολλά χρόνια στο γάμο της ανιψιάς μου και με...
Μετά τα πολλά κέικ ήρθε η επιθυμία μηλόπιτας και πορτοκαλόπιτας. Επιλέγοντας και πάλι συνταγή από το βιβλίο μου του OTOLENGHI...