Φανουρόπιτα ανεβατή
Φανουρόπιτα ξανά, αυτή τη φορά λίγο διαφορετική από την προηγούμενη. Περισσότερα για το συμβολισμό της και την προηγούμενη συνταγή θα...
Φανουρόπιτα ξανά, αυτή τη φορά λίγο διαφορετική από την προηγούμενη. Περισσότερα για το συμβολισμό της και την προηγούμενη συνταγή θα...
Ποιος είπε ότι τα όσπρια τα τρώμε μόνο το χειμώνα;; πριν λίγο καιρό έφτιαξα εκείνα το δροσερά κεφτεδάκια με φακές...
Μια εύκολη συνταγή χρησιμοποιώντας φρέσκα λαχανικά εποχής που αν αφαιρέσουμε το τυρί μπορεί να είναι ένα νηστίσιμο πιάτο, τώρα που...
Μπάμιες με ψάρι ή ψάρι με μπάμιες όπως και αν το πεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Είχα ακούσει από...
Αφού έφτιαξα τη βυσσινάδα κράτησα πολύ λίγα βύσσινα να πειραματιστώ. Παλιότερα είχα φτιάξει ένα chuthey με αγριοκέρασα που άρεσε πολύ,...
Πριν λίγες μέρες με τη Γιάννα μιλούσαμε για ένα χυλό καλαμποκάλευρου ο οποίος στα μέρη μου λέγεται κατσαμάκι και με...
Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί σε ταρτιέρα, μπορούμε να την ψήσουμε πάνω...
Μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες που μου στέλνουν τα παιδιά ήταν και αυτή με τη λεζάντα “Spanish omelete with sweet...
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον...
Μια σαλάτα που μπορεί να συνοδεύσει κάποιο κρέας ψητό ή ένα μπιφτέκι αλλά και από μόνη της μπορεί να είναι...