Χταπόδι με πάπρικα από την Ισπανική κουζίνα
Τα πολυταξιδεμένα μου παιδιά πριν δυο μήνες είχαν βρεθεί στο νησί Gran Canaria. Η συνήθεια μας είναι να με ταξιδεύουν...
Τα πολυταξιδεμένα μου παιδιά πριν δυο μήνες είχαν βρεθεί στο νησί Gran Canaria. Η συνήθεια μας είναι να με ταξιδεύουν...
Την τελευταία εβδομάδα ξεσκονίζοντας μια από τις βιβλιοθήκες κατέβασα κάποια τεύχη που μου είχε χαρίσει κάποια φίλη, ένθετα της Καθημερινής...
Αυτό το πιάτο το έχω φτιάξει πριν πολύ καιρό αλλά για πολλούς άλλους λόγους έμεινε στα υπόψιν για γράψιμο, μου...
Μελιτζάνες με ρεβίθια έχω κάνει κι άλλες δυο φορές μπορείτε να δείτε τις συνταγές τους εδώ και εδώ. Πριν λίγες...
Πριν λίγες μέρες είδα σε πάγκο της λαϊκής γλυκοπατάτες, δεν είναι της εποχής, αλλά είχα βάλει στα σχέδια μια συνταγή...
Γράφοντας την προηγούμενη συνταγή είχα δώσει το χαρακτηρισμό “γεύμα για ένα άτομο” Ο φίλος μου ο Θοδωρής μου έγραψε σε...
Το χούμους είναι ένα εύκολο παρασκεύασμα ,Ανατολικής προελεύσεως, μπορεί να συνοδεύσει τα γεύματα μας ή να προστεθεί σε σάντουιτς. Κύριο...
Όπως είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, είχα την τύχη να γνωρίσω ένα ζευγάρι παραγωγών οι οποίοι καλλιεργούν ιδιαίτερες ποικιλίες κάποιων...
Το χούμους είναι ένα ντιπ με καταγωγή από την Αίγυπτο που παρασκευάζεται κυρίως από ρεβίθια, πήρε την ονομασία από την...