Χορτοφαγική “πίτα του βοσκού”
Η πίτα του βοσκού είναι πιάτο της Βρετανικής κουζίνας περιέχει πάντα κόκκινο κρέας, κρεμμύδια, σάλτσα ντομάτας και επικάλυψη με πουρέ...
Η πίτα του βοσκού είναι πιάτο της Βρετανικής κουζίνας περιέχει πάντα κόκκινο κρέας, κρεμμύδια, σάλτσα ντομάτας και επικάλυψη με πουρέ...
Συνεχίζοντας τους πειραματισμούς από τις κουζίνες του κόσμου στάθηκα σε αυτόν τον χαλβά καρότου. Σε πολλές από τις συνταγές που...
Έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος κατά πολύ. Όταν πηγαίνω σε χασάπη, μια φορά την εβδομάδα, είμαι μόνιμα προβληματισμένη στο τι...
Όπως έχω πει αρκετές φορές η σελίδα αυτή σκοπό της έχει την καταγραφή καθημερινών παρασκευασμάτων στην κουζίνα μας ή σε...
Όταν το Σάββατο έφτιαξα τις μελιτζάνες με τα ρεβίθια, περίσσεψαν τα μισά από την κονσέρβα. Και επειδή έπρεπε να καταναλωθούν...
Μινεστρόνε είναι μια σούπα μάλλον πηχτή και φτιάχνεται από διάφορα λαχανικά με την προσθήκη φασολιών ή όχι, ζυμαρικών σε μικρό...
Τέσσερα μικρά κολοκυθάκια που υπήρχαν στο ψυγείο στάθηκαν η αφορμή για αυτή τη μακαρονάδα και έτσι απλά και γρήγορα έγινε...
Τα κότσια είχαν έρθει στο σπίτι (κατόπιν παραγγελίας) πριν τα Χριστούγεννα και περίμεναν στην κατάψυξη την τύχη τους. Και η...
Αφού μιλήσαμε για τις πίκλες και τα γενικά για την παρασκευή τους ας κάνουμε και την πρακτική εφαρμογή.
Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς, όπως άρεσε να τα αποκαλούν τα παιδιά μου, με μια άλλη ματιά.