Σκόρδα κονφί
Η γαλλική λέξη “confit” κυριολεκτικά σημαίνει διατήρηση. Το σκόρδο κονφί απαιτεί φρέσκα κεφάλια σκόρδου και μαγειρικό λάδι στο οποίο σιγοβράζουν ...
Η γαλλική λέξη “confit” κυριολεκτικά σημαίνει διατήρηση. Το σκόρδο κονφί απαιτεί φρέσκα κεφάλια σκόρδου και μαγειρικό λάδι στο οποίο σιγοβράζουν ...
Πριν λίγες μέρες είχα την τιμή να μιλήσω με τις φίλες Wine Lovers στο Amagi Radio για την εποχικότητα των...
Στην εποχή τους τα καλαμπόκια και είμαι τυχερή γιατί βρίσκω στη λαϊκή μας τα πιο τρυφερά και νόστιμα. Μέχρι τώρα...
Έχω πει κι άλλη φορά ότι για να προλάβω να κάνω τις σαλάτες που έχω βάλει σε σελιδοδείκτη δεν μου...
Μέρες έχω να γράψω συνταγή, λίγο οι βόλτες περισσότερο η ζέστη που να καθίσεις στον υπολογιστή. Σήμερα αυτοσχεδίασα φαγητό, με...
Επειδή το συγκεκριμμένο είναι πολύ καυτερό, εσείς θα το φτιάξετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα όσον αφορά την καυτερή πιπεριά. Εγώ πχ. στο τέλος πρόσθεσα και μπούκοβο από δικές μου καυτερές πιπεριές που είχα μαζέψει το καλοκαίρι.
Μία πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή που έγινε με ότι υπήρχε στο ψυγείο.
Μετά από τις πληροφορίες για τα ζυμαρικά φυσικό είναι να τα μαγειρέψουμε, όχι πολύπλοκη συνταγή απλή γρήγορη και με πολλούς...