2

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με γαρίδες

Τα πιο όμορφα βρώσιμα λουλούδια αυτής της εποχής οι κολοκυθοανθοί!! Παλιά τους έβρισκα μόνο το καλοκαίρι στο χωριό, τώρα όμως...

5

Tripoline με σπαράγγια και πέστο βασιλικού

Τα tripoline  είναι ένα είδος  ζυμαρικού με σχήμα πλατύ -μακρύ  με ραβδώσεις. Μπορεί να το συναντήσουμε και mafaldine. Αντί αυτού...

9

Τάρτα με σπανάκι άγρια μανιτάρια και ντοματίνια

Μια τάρτα που μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα, συνοδευτικό σε ένα τραπέζι ακόμη και συνοδευτικό και μόνο για  ένα ποτήρι κρασί...

11

Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γλυκό κρασί και χυλοπίτες με πέστο ρόκας

Όταν ρωτάς τι θα φάμε και οι απαντήσεις είναι ένας τίτλος μιας συνταγής από τα περιεχόμενα ενός βιβλίου που υπήρχε...

4

Ντολμαδάκια τυλιγμένα με παραπούλια σε δύο εκδοχές

  Αυτό το φαγητό προέκυψε  από πρόταση κυρίας, φίλης και  παραγωγού, στη λαϊκή μας αγορά όταν αγόρασα παραπούλια για σαλάτα: “Φτιάξε...

32

Λαχανοντολμάδες με μανιτάρια και κουκουνάρι

Όπως έχουμε ξαναπεί δεν πετάμε τίποτα!!! Μέσα στο ψυγείο περίμενε υπομονετικά λίγο λάχανο, κατάλληλο για ντολμαδάκια. Για σήμερα ήθελα κάτι...