Ομελέτα με κουνουπίδι και μπαχαρικά
Την τελευταία εβδομάδα ξεσκονίζοντας μια από τις βιβλιοθήκες κατέβασα κάποια τεύχη που μου είχε χαρίσει κάποια φίλη, ένθετα της Καθημερινής...
Την τελευταία εβδομάδα ξεσκονίζοντας μια από τις βιβλιοθήκες κατέβασα κάποια τεύχη που μου είχε χαρίσει κάποια φίλη, ένθετα της Καθημερινής...
Πριν λίγες μέρες είδα σε πάγκο της λαϊκής γλυκοπατάτες, δεν είναι της εποχής, αλλά είχα βάλει στα σχέδια μια συνταγή...
Το χούμους είναι ένα εύκολο παρασκεύασμα ,Ανατολικής προελεύσεως, μπορεί να συνοδεύσει τα γεύματα μας ή να προστεθεί σε σάντουιτς. Κύριο...
Στη βεράντα μου “κάθονται” κάποιες μικρές κολοκύθες έτοιμες για κάθε χρήση. Είναι ότι πρέπει για μια χρήση οπότε μόλις σκεφτώ...
“HAYAT: Για άλλους σημαίνει σκεπαστός και ανοιχτός εξώστης, στο εσωτερικό μέρος παραδοσιακού σπιτιού (το λεγόμενο χαγιάτι). Για άλλους σημαίνει ζωή...
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον...
Δε θέλεις να φτιάξεις πίτα ή δεν προλαβαίνεις, υπάρχουν γρήγορες λύσεις για μικρά πιτάκια λίγο διαφορετικά από την κλασική πίτα...
Τα κότσια είχαν έρθει στο σπίτι (κατόπιν παραγγελίας) πριν τα Χριστούγεννα και περίμεναν στην κατάψυξη την τύχη τους. Και η...
Αποχαιρετάμε τα καλοκαιρινά – φθινοπωρινά λαχανικά και υποδεχόμαστε τα χειμωνιάτικα. Όχι πως δεν μπορούμε να βρούμε από όλα πλέον στις...