Κριθαράκι με πικάντικο σαλάμι, πιπεριά και ντοματίνια
Γράφοντας την προηγούμενη συνταγή είχα δώσει το χαρακτηρισμό “γεύμα για ένα άτομο” Ο φίλος μου ο Θοδωρής μου έγραψε σε...
Γράφοντας την προηγούμενη συνταγή είχα δώσει το χαρακτηρισμό “γεύμα για ένα άτομο” Ο φίλος μου ο Θοδωρής μου έγραψε σε...
Με τις τελευταίες τρυφερές αγκινάρες του Μαΐου σήμερα έφτιαξα αυτό το φαγητό. Προλαβαίνετε ακόμη αναζητήστε αγκινάρες τρυφερές, αν θέλετε μπορείτε...
Για τις ιδιαίτερες κολοκύθες μιλήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Τότε είχα δώσει τη συνταγή για ψητή red kuri. Σήμερα γέμισα μια...
Αυτό το φαγητό το έφτιαξα για πρώτη φορά το 2016, έτσι τουλάχιστον μαρτυρούν οι φωτογραφίες. Το γιατί δεν γράφτηκε ποτέ...
Μια εύκολη συνταγή χρησιμοποιώντας φρέσκα λαχανικά εποχής που αν αφαιρέσουμε το τυρί μπορεί να είναι ένα νηστίσιμο πιάτο, τώρα που...
Μια μαρμελάδα που δεν είχα φτιάξει και επειδή κάποια αχλάδια είχαν ωριμάσει περισσότερο ευκαιρία ήταν. Αλήθεια εσείς αρχίσατε να ετοιμάζετε...
Όπως έγραφα και στην προηγούμενη ανάρτηση η τρίτη Κυριακή του Μαΐου είναι παγκόσμια ημέρα ψησίματος κέικ. Σας είχα υποσχεθεί μετά...
Ένα εύκολο πιάτο, μπορείς να το χαρακτηρίσεις καθημερινό ή και Κυριακάτικο, με δυνατότητες να το ετοιμάσεις μέχρι ενός σταδίου από...
Σαν γλωσσοδέτης ακούγεται! Ήταν να μην αρχίσω τα μεζεδάκια ποιος με πιάνει τώρα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήθελα να...
Τα καλύτερα μανιτάρια αγοράστηκαν το Σάββατο από τη λαϊκή του Γαργηττού και από το Αγρόκτημα Μαρίας Τσατίρη, ολόφρεσκα μαζεμένα το...