Αρνί με κυδώνια και μπαχαρικά
Πριν μια βδομάδα είχα την εξαιρετική τύχη να μου χαρίσουν πολλά κυδώνια. Κάποια έγιναν ποσέ σε χυμό ροδιού, άλλα έγιναν...
Πριν μια βδομάδα είχα την εξαιρετική τύχη να μου χαρίσουν πολλά κυδώνια. Κάποια έγιναν ποσέ σε χυμό ροδιού, άλλα έγιναν...
Πριν αρκετό καιρό σε εκείνες τις ανταλλαγές φωτογραφιών πιάτων που κάνουμε με τα παιδιά, έφτασε αυτή η φωτογραφία μαζί με...
Για τις ιδιαίτερες κολοκύθες μιλήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Τότε είχα δώσει τη συνταγή για ψητή red kuri. Σήμερα γέμισα μια...
Η αείμνηστη Εύη Βουτσινά στο ” Άστεων Γεύσεις ” δίνει μια συνταγή για χταπόδι μαγειρευτό, αναφέροντας ότι τη συνταγή την...
Την αδυναμία μου στο έντυπο υλικό την έχω εκφράσει πολλές φορές. Προσπαθώ να αντισταθώ σε νέες αγορές βιβλίων αλλά και...
Τα ζυμαρικά είναι από τα αγαπημένα μας πιάτα, μια έως και δυο φορές την εβδομάδα είναι στο τραπέζι μας. Για...
Είμαστε σε μια περίοδο μεταβατική ως προς τα λαχανικά και φρούτα που είναι της εποχής. Βέβαια όλο τον χρόνο βρίσκει...
Στη βεράντα μου “κάθονται” κάποιες μικρές κολοκύθες έτοιμες για κάθε χρήση. Είναι ότι πρέπει για μια χρήση οπότε μόλις σκεφτώ...
Δυστυχώς στη Σίφνο δεν έχω πάει. Έχω όμως καλούς φίλους που την έχουν επισκεφτεί και με έχουν ταξιδέψει με τις...
“HAYAT: Για άλλους σημαίνει σκεπαστός και ανοιχτός εξώστης, στο εσωτερικό μέρος παραδοσιακού σπιτιού (το λεγόμενο χαγιάτι). Για άλλους σημαίνει ζωή...