Κέικ με ροδάκινα και κεράσια
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη μου να μη φτιάξω σήμερα γλυκό. Τα δυο μου παιδιά μου χάρισαν άλλα δυο τους συντρόφους...
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη μου να μη φτιάξω σήμερα γλυκό. Τα δυο μου παιδιά μου χάρισαν άλλα δυο τους συντρόφους...
Σήμερα έχουμε γιορτή, ο πρωτότοκος της οικογένειας κλείνει τα “40”. Τα σχέδια ήταν κάπως διαφορετικά, να έρθει στην Ελλάδα να...
Ποιος να μου το έλεγε ότι θα έφτιαχνα μπισκότα, αυτά είναι τα αποτελέσματα της καραντίνας. Πριν λίγες μέρες ανταλλάσσαμε απόψεις...
Όταν έχεις πολλά σπαράγγια, τα οποία μάλιστα μάζεψες μόνη σου τα βάζεις παντού, σε σαλάτα, στο πρωινό σου, σε πίτσα,...
Αν θέλεις να αξιοποιήσεις τα λαχανικά που έμειναν από άλλα μαγειρέματα ή και να δημιουργήσεις ένα δικό σου πιάτο με...
Το penattone είναι ένα είδος γλυκού ψωμιού με καταγωγή από το Μιλάνο της Ιταλίας. Παρασκευάζεται συνήθως τα Χριστούγεννα και την...
Στο σπίτι μας τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι σε πρώτη επιλογή σε σχέση με το κρέας. Τελευταία ανακάλυψα ένα...
Ta scones είναι ατομικά ψωμάκια που μπορούμε να τα φτιάξουμε σε πολύ λίγο χρόνο. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι για...
Μετά τα πολλά κέικ ήρθε η επιθυμία μηλόπιτας και πορτοκαλόπιτας. Επιλέγοντας και πάλι συνταγή από το βιβλίο μου του OTOLENGHI...