Φοκάτσια με μαγιά ή προζύμι χωρίς ζύμωμα
Φοκάτσια ή πιο σωστά φοκάτσα είναι ένα παρασκεύασμα Ιταλικής προέλευσης, θα μπορούσαμε να το αντιστοιχίσουμε με τη δική μας τη...
Φοκάτσια ή πιο σωστά φοκάτσα είναι ένα παρασκεύασμα Ιταλικής προέλευσης, θα μπορούσαμε να το αντιστοιχίσουμε με τη δική μας τη...
Αν δεν σου πουν ότι αυτή η βάση είναι από κουνουπίδι δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβεις, το ίδιο συνέβη...
Τα ζυμαρικά είναι από τα αγαπημένα μας πιάτα, μια έως και δυο φορές την εβδομάδα είναι στο τραπέζι μας. Για...
Αυτά τα παιδιά μου με έχουν “καταστρέψει” ο ένας προτείνει βιβλίο με προζύμια και ζύμες η άλλη φτιάχνει στο Λονδίνο...
Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί σε ταρτιέρα, μπορούμε να την ψήσουμε πάνω...
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον...
Για μια αλλαγή έγινε αυτό το φαγητό, άρεσε πάρα πολύ γιατί με τον τρόπο που μαγειρεύτηκε, το κρέας παρέμεινε πολύ...
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της κολοκύθας όχι για την ξενόφερτη γιορτή αλλά γιατί τώρα έχει γεμίσει η αγορά κολοκύθες...
Τίτλος συνταγής και εκτέλεση από το βιβλίο ” ο Χρήστος Μαντίδης Αναβιώνει το Σερραϊκό Τραπέζι” Πριν λίγες μέρες είχα την...
Σήμερα θα παντρέψω δυο διαφορετικές κουζίνες που δεν αποκλείεται βέβαια να έχουν κοινά σημεία. Τις μέρες του πόνου ξεφύλλισα και...