Το δικό μου οσομπούκο
Έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος κατά πολύ. Όταν πηγαίνω σε χασάπη, μια φορά την εβδομάδα, είμαι μόνιμα προβληματισμένη στο τι...
Έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος κατά πολύ. Όταν πηγαίνω σε χασάπη, μια φορά την εβδομάδα, είμαι μόνιμα προβληματισμένη στο τι...
Μια ακόμη διαφορετική ποικιλία κολοκύθας έφτασε στα χέρια μου, η αλήθεια είναι ότι την έχω πολύ καιρό, αλλά διάφορα προβλήματα...
Το χούμους είναι ένα εύκολο παρασκεύασμα ,Ανατολικής προελεύσεως, μπορεί να συνοδεύσει τα γεύματα μας ή να προστεθεί σε σάντουιτς. Κύριο...
Όπως έχω πει αρκετές φορές η σελίδα αυτή σκοπό της έχει την καταγραφή καθημερινών παρασκευασμάτων στην κουζίνα μας ή σε...
Η αείμνηστη Εύη Βουτσινά στο ” Άστεων Γεύσεις ” δίνει μια συνταγή για χταπόδι μαγειρευτό, αναφέροντας ότι τη συνταγή την...
Όταν το Σάββατο έφτιαξα τις μελιτζάνες με τα ρεβίθια, περίσσεψαν τα μισά από την κονσέρβα. Και επειδή έπρεπε να καταναλωθούν...
Νηστεία σήμερα και από χτες σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να φτιάξω. Μελιτζάνες είχα φέρει από το χωριό όπου κάναμε ολιγοήμερες...
Μέρες έχω να δώσω πιάτο με ζυμαρικά, αυτή τη φορά συνόδευσαν τα κεφτεδάκια μας μαζί όμως με μια προσθήκη ωμών...
Φοκάτσια ή πιο σωστά φοκάτσα είναι ένα παρασκεύασμα Ιταλικής προέλευσης, θα μπορούσαμε να το αντιστοιχίσουμε με τη δική μας τη...
Χτες το πρωί στις αναμνήσεις στο fb φάνηκε αυτό το πιάτο από το 2015 το οποίο τότε το είχα χαρακτηρίσει...