Ψωμάκια με προζύμι
Λόγω έκτακτων υποχρεώσεων τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν μπόρεσα να υλοποιήσω κάποια μαγειρικά μου σχέδια, ποτέ όμως δεν είναι αργά....
Λόγω έκτακτων υποχρεώσεων τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν μπόρεσα να υλοποιήσω κάποια μαγειρικά μου σχέδια, ποτέ όμως δεν είναι αργά....
Την αγάπη μου για τις κολοκύθες νομίζω την έχω εκφράσει πολλές φορές. Ιδιαίτερα από τότε που γνώρισα τις ιδιαίτερες κολοκύθες,...
Με το προζύμι άρχισα να ασχολούμαι πριν χρόνια, όταν ζήλεψα από το γιο μου. Πριν ζύμωνα διάφορα ψωμιά με την...
Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και φέτος αποφάσισα να πειραματιστώ με αλεύρι χαρουπιού το οποίο μου χάρισε η εταιρεία AGNOTIS....
Πρόσφορο ή λειτουργιά όπως το θυμάμαι εγώ, αποκαλούμε τον άρτο που προσφέρουν οι πιστοί στο Ναό για να τελεστεί η...
Το penattone είναι ένα είδος γλυκού ψωμιού με καταγωγή από το Μιλάνο της Ιταλίας. Παρασκευάζεται συνήθως τα Χριστούγεννα και την...
Ένας λίγο διαφορετικός τραχανάς έγινε στο χωριό αυτοσχεδιάζοντας έχοντας στο μυαλό μου συζήτηση με τη φίλη μου την Ελένη. Το...
Οι Λαμπροκουλούρες είναι ένα είδος τσουρεκιού, τις έχω φτιάξει και παλιότερα με μαγιά και έχουν ταξιδέψει σε Πολωνία και Λονδίνο....
Αν και πέρασε η μέρα της Λαγάνας, γράφω τη συνταγή που έφτιαξα φέτος γιατί αλλιώς θα ξεχαστεί. Όσοι δοκίμασαν είπαν...
Νομίζω ότι μετά από πολλούς πολλούς πειραματισμούς ήρθε η ώρα να σας δώσω τη συνταγή για το ψωμί που ζυμώνω...