Χταπόδι με πάπρικα από την Ισπανική κουζίνα
Τα πολυταξιδεμένα μου παιδιά πριν δυο μήνες είχαν βρεθεί στο νησί Gran Canaria. Η συνήθεια μας είναι να με ταξιδεύουν...
Τα πολυταξιδεμένα μου παιδιά πριν δυο μήνες είχαν βρεθεί στο νησί Gran Canaria. Η συνήθεια μας είναι να με ταξιδεύουν...
Η γαλλική λέξη “confit” κυριολεκτικά σημαίνει διατήρηση. Το σκόρδο κονφί απαιτεί φρέσκα κεφάλια σκόρδου και μαγειρικό λάδι στο οποίο σιγοβράζουν ...
Η αείμνηστη Εύη Βουτσινά στο ” Άστεων Γεύσεις ” δίνει μια συνταγή για χταπόδι μαγειρευτό, αναφέροντας ότι τη συνταγή την...
Μιας και άρχισα τα εορταστικά βαζάκια μια άλλη παρασκευή μου με τόνο εορταστικό, γεμάτο χρώματα είναι αυτή η μαρμελάδα. Ιδέα...
Ποιος είπε ότι τα όσπρια τα τρώμε μόνο το χειμώνα;; πριν λίγο καιρό έφτιαξα εκείνα το δροσερά κεφτεδάκια με φακές...
Στην εποχή τους τα λαχανάκια Βρυξελλών, τα βρίσκω σε πάγκο της λαϊκής μας, υπάρχουν και στα ΣΜ. Η Γιάννα την...
Όταν σου χαρίζουν αρκετά λεμόνια από λεμονιά αράντιστη πρέπει να βρεις τις καλύτερες λύσεις για το πως θα τα αξιοποιήσεις....