Χούμους με προσθήκη ψητής κολοκύθας
Το χούμους είναι ένα εύκολο παρασκεύασμα ,Ανατολικής προελεύσεως, μπορεί να συνοδεύσει τα γεύματα μας ή να προστεθεί σε σάντουιτς. Κύριο...
Το χούμους είναι ένα εύκολο παρασκεύασμα ,Ανατολικής προελεύσεως, μπορεί να συνοδεύσει τα γεύματα μας ή να προστεθεί σε σάντουιτς. Κύριο...
Για το περγαμόντο έχω γράψει παλιότερα εδώ και έκανα μια αναφορά και στο γλυκό. Επειδή όμως το περγαμόντο από μόνο...
Οι κρύες μέρες μάλλον είναι παρελθόν και προσαρμόζουμε τα πιάτα μας σε καλοκαιρινά, έτσι τις φακές θα τις φάμε σε...
Στην τελευταία επίσκεψη μας στο Λονδίνο κάναμε μια εκδρομή, οικογενειακώς, στο Brighton. Μια ώρα περίπου με το τρένο από τον...
Για το κουμ κουάτ έχουμε μιλήσει ξανά παλιότερα, για την καταγωγή του, για μαρμελάδα και τουρσί. Και τότε είχα κάνει...
Ο τίτλος της συνταγής “ολόκληρο” έρχεται να διαχωρίσει αυτό το γλυκό από εκείνο, που σταθερά είναι στις προτιμήσεις σας εδώ...
Ξέρω ότι έχω χαθεί τελείως, αλλά οι υποχρεώσεις αυξημένες και ο χρόνος πολύ λίγος για να ανεβάζω συχνά συνταγές. Παρακολουθώ...
Αυτή η μαρμελάδα περίμενε δεκαπέντε χρόνια να γίνει. Ναι καλά διαβάζεται, την έχω δει σε απόκομμα περιοδικού μόδας του εξωτερικού...
Αυτό το φαγητό προέκυψε από πρόταση κυρίας, φίλης και παραγωγού, στη λαϊκή μας αγορά όταν αγόρασα παραπούλια για σαλάτα: “Φτιάξε...
Στο χωριό ανάμεσα σε όλες τις δουλειές κάναμε και καμιά βολτίτσα στα πέριξ του χωριού δηλαδή αγρούς και σοκάκια. Κι...