Μαρμελάδα με ραβέντι και σαγκουίνια
Το ραβέντι ή rhubarb είναι ένα πολυετές ποώδες φυτό και οι μίσχοι του είναι βρώσιμοι όχι όμως τα φύλλα. Καλλιεργείται σε...
Το ραβέντι ή rhubarb είναι ένα πολυετές ποώδες φυτό και οι μίσχοι του είναι βρώσιμοι όχι όμως τα φύλλα. Καλλιεργείται σε...
Όταν έχεις καλούς φίλους φτάνουν στο σπίτι καρποί, που εσύ δεν μπόρεσες να μαζέψεις. Καρποί άγριας τριανταφυλλιάς ή, όπως αλλιώς...
Όσο ακόμη υπάρχουν σύκα πειραματίζομαι προσθέτοντας τα σε σαλάτες, τάρτες, μακαρονάδες γεμιστά με κοπανιστή και μέλι και ότι άλλο έρχεται...
Στήθος κοτόπουλου είχα καιρό να φτιάξω, προτιμώ τα μπούτια επειδή το κρέας τους είναι πιο μαλακό. Το στήθος προτιμώ να το βάζω...
Κι αφού σας έκανα την εισαγωγή στον κόσμο των φραγκοστάφυλων ας δούμε τώρα τις συνταγές όσων έφτιαξα και αρχίζουμε από...