Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα κελύφη και το εντεράκι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καθαρισμένες κατεψυγμένες αφού τις αποψύξουμε.
Κόβουμε το κρεμμύδι το καρότο και τα ντοματίνια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι και το καρότο. Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε τα ντοματάκια. Γυρίζουμε μια δυο φορές στο τηγάνι και προσθέτουμε λίγο νερό ή ζωμό λαχανικών. Βράζουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες νοστιμίζουμε με αλάτι πιπέρι και το γκαραμ μασάλα και βράζουμε για 10 λεπτά γυρίζοντας τις γαρίδες μια φορά.
Προσθέτουμε το κάρυ και το γάλα καρύδας και βράζουμε λίγο ακόμη να μελώσει η σάλτσα.
Όσο βράζουν οι γαρίδες βράζουμε σε αλατισμένο νερό το ρύζι.
Σερβίρουμε με το ρύζι και συνοδεύουμε με μια σαλάτα εποχής.