Καθαρίζουμε το σπανάκι το πλένουμε καλά και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Ετοιμάζουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα.
Σε κατσαρόλα βάζουμε τον κιμά και σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα και να είναι σπυρωτός, περίπου 8-10 λεπτά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε λίγο την ένταση της εστίας.
Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας διαλυμένη σε λίγο νερό, το κρεμμύδι, τα σκόρδα το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι ανακατεύουμε και σβήνουμε την εστία. Προσέχουμε να μην υπάρχουν υγρά στο μείγμα. Προσθέτουμε τη ρίγανη και το δεντρολίβανο.
Αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Σε επιφάνεια εργασίας στρώνουμε ένα φύλλο το αλείφουμε με βούτυρο και το διπλώνουμε στη μέση, συνεχίζουμε με το επόμενο με τον ίδιο τρόπο.
Μοιράζουμε τη μισή γέμιση κατά μήκος της μεγάλης διάστασης του φύλλου και δημιουργούμε ένα ρολό.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία με τα άλλα δύο φύλλα.
Στρώνουμε μια λαμαρίνα με χαρτί ψησίματος το βουτυρώνουμε και ακουμπάμε πάνω τα ρολά δημιουργώντας στεφάνι.
Κόβουμε μισό φύλλο σε δυο λωρίδες και τις τοποθετούμε γύρω από τις ενώσεις των δύο ρολών για καλύτερο κλείσιμο.
Αλείφουμε όλο το ρολό με βούτυρο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο κάτω ράφι του φούρνου για 20 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο διακοσμούμε με τα φύλλα του δεντρολίβανου.
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα και γιαούρτι στραγγιστό με ψιλοκομμένο δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο.