Καθαρίζουμε τις σουπιές τις πλένουμε καλά και τις κόβουμε σε μικρές λωρίδες.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τις σουπιές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5-6 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το αλάτι, το μπούκοβο και 60-70 ml ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές και να δέσει η σάλτσα.