Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το κρασί με το χυμό από το μανταρίνι τα μπαχαρικά τη ζάχαρη και τη φλούδα του μανταρινιού.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και αφήνουμε στην άκρη για μισή ώρα να δέσουν τα αρώματα.
Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ ανάδευσης.
Ζεσταίνουμε ξανά το κρασί και το σουρώνουμε μέσα στη σοκολάτα.
Με μια πλαστική σπάτουλα ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 έως 2 ώρες.
Μπορούμε να το βάλουμε αν θέλουμε στην κατάψυξη για λιγότερο.
Όταν έχει παγώσει καλά με κουταλάκι παίρνουμε από το μείγμα και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
Σε ένα πιάτο έχουμε βάλει τη ζάχαρη ή τα τρουφάκια και κυλάμε τα μπαλάκια. Τα αραδιάζουμε σε πιατέλα και τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο.
Διατηρούνται στο ψυγείο σε κλειστά κουτιά για 10 έως 15 ημέρες.