Ξεπλένουμε μέσα σε σουρωτήρι την κινόα κάτω από τρεχούμενο νερό.
Την βάζουμε σε κατσαρολάκι με νερό να την σκεπάζει και λίγο πιο πάνω και τη βράζουμε για 20 λεπτά.
Την στραγγίζουμε και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αδειάζουμε μέρος τους με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού, έτσι ώστε να κάνουμε χώρο για τη γέμιση.
Κόβουμε αυτό που αδειάσαμε σε μικρότερα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι προσθέτοντας και τα κομμένα μανιτάρια να σοταριστούν κι αυτά.
Μεταφέρουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια - μανιτάρια στο μπολ με την κινόα και προσθέτουμε το ανθότυρο τα καρύδια και τη ρίγανη.
Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε τα καθαρισμένα μανιτάρια σε ένα λαδωμένο ταψάκι και τα γεμίζουμε με τη γέμιση μας.
Με το πίσω μέρος ενός κουταλιού πιέζουμε τη γέμιση να καθίσει καλά στα μανιτάρια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως με μια πράσινη σαλάτα ή ως συνοδευτικό.