Καθαρίζουμε καλά τα ταπανάκια και τα κόβουμε στα δύο ή στα τέσσερα ή στα δύο ανάλογα με το μέγεθος.
Κόβουμε το μπέικον σε μεγάλους κύβους
Σε μικρό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τους κύβους του μπέικον και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά. Τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε στο τηγάνι τα ραπανάκια. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά γυρίζοντας τα μια δυο φορές. Προσθέτουμε το λειωμένο σκόρδο και τα μισά φύλλα δεντρολίβανου και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Αποσύρουμε από την εστία και ραντίζουμε με το βαλσαμικό.
Όσο μαγειρεύονται τα ραπανάκια βάζουμε μια μεγάλη φέτα σπιτικού χωριάτικου ψωμιού σε τοστιέρα για 1 λεπτό.
Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα πιάτο και αλείφουμε με το τυρί.
Μοιράζουμε από πάνω το μπέικον και τα ραπανάκια γαρνίρουμε με λίγα φύλλα δεντρολίβανου.
Αποτελεί ένα ορεκτικό ή ένα συνοδευτικό πιάτο με ένα ποτήρι κρασί.