Για την πίτα θα χρειαστούμε ένα ταψί κατάλληλο για πίτες (τύπου σινί) με διάμετρο 34 εκατοστά.
Ανοίγουμε τα φύλλα ξεκινώντας από τα τρία μεγαλύτερα μπαλάκια ζύμης προκειμένου να πάρουμε μεγαλύτερο φύλλα που θα καλύπτουν τον πάτο του ταψιού αλλά και τα τοιχώματα του.
Στρώνουμε τα πρώτα τρία φύλλα στο ταψί, αλείφοντας τα με τη βοήθεια ενός πινέλου με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Μοιράζουμε το 1/4 του μείγματος της γέμισης.
Συνεχίζουμε με φύλλο αλειμμένο με ελαιόλαδο και μέρος της γέμισης για τα επόμενα τρία φύλλα.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα τρία φύλλα πάντα αλείφοντας με ελαιόλαδο.
Γυρίζουμε προς τα μέσα το μέρος των φύλλων που εξήχε του ταψιού δημιουργώντας τον κόθρο.
Κόβουμε την πίτα με κοφτερό μαχαίρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο κάτω ράφι του φούρνου για 50 -60 λεπτά.
Στο ενδιάμεσο ραντίζουμε την επιφάνεια της πίτας με νερό 2-3 φορές.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και μεταφέρουμε σε πιατέλα.