Πλένουμε τα βύσσινα και αφαιρούμε τα κοτσανάκια τους.
Με μια φουρκέτα αφαιρούμε με προσοχή τα κουκούτσια τους πάνω από μπολ έτσι ώστε να μαζεύουμε το χυμό τους. (Φορέστε καλύτερα γάντια για να αποφύγετε το βάψιμο των χεριών σας)
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τα βύσσινα με το χυμό τους, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και φέρνουμε σε θερμοκρασία βρασμού.
Μόλις διαλυθεί η ζάχαρη και το κορν φλάουρ βράζουμε για ακόμη 2-3 λεπτά.
Αποσύρουμε από την εστία και αφήνουμε να κρυώσουν.
Απλώνουμε τα φύλλα σε επιφάνεια εργασίας. Κρατάμε τρία φύλλα στην άκρη και τα υπόλοιπα τα κόβουμε διαγώνια και τα σκεπάζουμε με μια υγρή πετσέτα να μην ξεραθούν.
Τα τρία που κρατήσαμε τα απλώνουμε στην επιφάνεια εργασίας μέχρι να στεγνώσουν καλά και μετά τα θρυμματίζουμε μέσα σε ένα πιάτο.
Μόλις το μείγμα από τα βύσσινα έχει κρυώσει αρχίζουμε το τύλιγμα των στρούντελ.
Απλώνουμε ένα τρίγωνο με την μεγάλη επιφάνεια προς το μέρος μας.
Βουτυρώνουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου.
Τοποθετούμε άλλα δύο τρίγωνα βουτυρώνοντας.
Μοιράζουμε ένα μέρος από τα τριμμένα φύλλα αφήνοντας ένα κενό γύρω γύρω.
Με ένα κουτάλι μεταφέρουμε ένα μέρος από τα βύσσινα στην μεγάλη πλευρά του φύλλου και ραντίζουμε το υπόλοιπο με το σιρόπι που έχει στο μείγμα μας.
Τυλίγουμε σε ρολό κλείνοντας και τα πλαϊνά και τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος. με το άνοιγμα από κάτω.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα ρολά και βουτυρώνουμε όλα από πάνω.
Με κοφτερό μαχαίρι κάνουμε δυο τρεις χαραγματιές κατά μήκος του ρολού.
Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αντιστάσεις στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 20-25 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο κι αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ζάχαρη άχνη και συνοδεύουμε αν θέλουμε με μια μπάλα παγωτού.