Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανάκια.
Τα τοποθετούμε σε αλατισμένο νερό που βράζει και βράζουμε για 4-5 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε στη μέση
Σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι καβουρντίζουμε τα φουντούκια.
τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε στη μέση.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τη φέρνουμε σε θερμοκρασία βρασμού.
Μόλις βράσει 2-3 λεπτά προσθέτουμε τα τυριά εκτός από το μπλε και ανακατεύουμε.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την απλώνουμε σε ταρτιέρα (24 εκατ. διαμέτρου) έτσι που να καλύπτει και τα τοιχώματα της ταρτιέρας.
Αραδιάζουμε στη ζύμη τα λαχανάκια, και τα φουντούκια
Περιχύνουμε την τάρτα με το μείγμα κρέμας τυριών και μοιράζουμε το μπλε τυρί σε μικρά κομματάκια παντού.
Αν θέλουμε τρίβουμε πιπέρι σε όλη την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς και αέρα για 20-25 περίπου λεπτά, στο κάτω ράφι του φούρνου.