Στρώνουμε τη φόρμα με χαρτί ψησίματος το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά.
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και το στρώνουμε στη φόρμα έτσι που να καλύψει και τα πλαϊνά τοιχώματα
Τρυπάμε σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι.
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα βάζουμε σε μπολ με το ξύσμα λεμονιού και το χυμό για να μη μαυρίσουν
Πλένουμε τα αρώνια και τα στεγνώνουμε
Στραγγίζουμε τα υγρά από τα μήλα, προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε.
Στρώνουμε τα μισά μήλα πάνω στη σφολιάτα και περιχύνουμε με μια κουταλιά μέλι
Προσθέτουμε τα αρώνια και στη συνέχεια τα υπόλοιπα μήλα.
Περιχύνουμε κι πάλι με μια κουταλιά μέλι