Σε μπολ πάνω από μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο.
Προσθέτουμε την κανέλα και τα κάστανα ανακατεύουμε καλά κι αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την απλώνουμε πάνω σε βουτυρωμένο χαρτί ψησίματος σε λεπτό φύλλο.
Μεταφέρουμε το φύλλο μαζί με το χαρτί σε ταρτιέρα (διαμέτρου 24 εκατοστών) και φροντίζουμε να απλωθεί μέχρι και τα τοιχώματα τη ταρτιέρας.
Σκεπάζουμε με χαρτί ψησίματος απλώνουμε πάνω φασόλια ή μπίλιες ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 160 βαθμούς και αέρα.
Αφαιρούμε τα φασόλια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 8 λεπτά ακόμη.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας. Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε το μείγμα πάνω στην προψημένη ζύμη.
Αραδιάζουμε στην επιφάνεια περιφερικά τις ροδέλες του μανταρινιού.
Βάζουμε και πάλι στο φούρνο και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει πριν ξεφορμάρουμε.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη αν θέλουμε.