Σε ένα μπολ λιώνουμε με πιρούνι το ανθότυρο και προσθέτουμε τους κρόκους αυγών και το γάλα. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα κουζίνας.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και την προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα από κάτω προς τα επάνω μέχρι να ενσωματωθεί και να πάρουμε ένα πηχτό χυλό.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό τηγάνι και το τοποθετούμε στην εστία σε μέτρια ένταση.
Μόλις ζεσταθεί μεταφέρουμε μέρος του μείγματος ίσα να καλυφτεί ο πάτος του τηγανιού. Ψήνουμε για ενάμιση λεπτό περίπου από κάθε πλευρά.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα μας, μεταφέροντας τις τηγανίτες σε πιατέλα ρίχνοντας σε κάθε μια μέλι.