Σε ένα μπολάκι βάζουμε 10 ml βραστό νερό και διαλύουμε το σαφράν. Αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύομε καλά.
Σε ένα γυάλινο μπολ με σκέπασμα τοποθετούμε τις φτερούγες και περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Φοράμε γάντι και τρίβουμε τις φτερούγες με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο για 12 τουλάχιστον ώρες. Αραδιάζουμε τις φτερούγες σε ένα μικρό ταψί και περιχύνουμε με τη μαρινάδα.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αέρα (στο μεσαίο ράφι του φούρνου) για 30 λεπτά.Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε ακόμη 10 λεπτά. 15 λεπτά πριν το τέλος ψησίματος ετοιμάζουμε το γλάσο. Σε μικρό τηγάνι βάζουμε το σαφράν και τη ζάχαρη μαζί με 30 ml ζεστό νερό ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και αφήνουμε 5 λεπτά. Τοποθετούμε στην εστία σε χαμηλή ένταση και προσθέτουμε το μέλι και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε να λιώσει το μέλι και βράζουμε 5 λεπτά.Προσθέτουμε το ένα κρεμμυδάκι κομμένο σε ροδέλες βράζουμε ακόμη 1-2 λεπτά και αποσύρουμε από την εστία. Βγάζουμε τις φτερούγες από το φούρνο, σερβίρουμε και μοιράζουμε από πάνω το γλάσο και το υπόλοιπο φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε ροδέλες.
Συνοδεύουμε με ένα ρύζι μπασμάτι* και μια σαλάτα εποχής.