Καθαρίζουμε το λάχανο και το ψιλοκόβουμε, προτιμότερο με μαντολίνο. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στον τρίφτη του κρεμμυδιού. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ψιλοκόβουμε το σχινόπρασο. Βάζουμε σε ένα μπολ ανάδευσης και αλατίζουμε.
Σε ένα μικρό βάζο, βάζουμε τα υλικά για τη σάλτσα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αδειάζουμε τη σάλτσα στα λαχανικά και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι. Αφήνουμε να σταθεί λίγη ώρα να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε. Μπορεί να μείνει 2-3 μέρες στο ψυγείο.