Κόβουμε το κρέας σε μερίδες (μπορούμε να έχουμε ζητήσει να το κάνει ο χασάπης μας) Το πλένουμε και το σκουπίζουμε καλά.
Σε γάστρα που μπορεί να μπει στην εστία της κουζίνας βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα σοτάρουμε γυρίζοντας τα με λαβίδα δυο τρεις φορές. Μεταφέρουμε τα κομμάτια του κρέατος σε πιατέλα.
Προσθέτουμε στη γάστρα τα κρεμμύδια και σοτάρουμε σε χαμηλή ένταση για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε ξανά στη γάστρα το κρέας, το σκόρδο και τα μπαχαρικά.
Προσθέτουμε 200 ml ζεστό νερό και βράζουμε σε μέτρια ένταση για μια ώρα προσέχοντας αν χρειαστεί να προσθέσουμε και άλλο νερό.
Μόλις το κρέας έχει βράσει και έχει μελώσει η σάλτσα αφαιρούμε από την εστία και σερβίρουμε όσο ακόμη είναι ζεστό συνοδεύοντας με ένα ρύζι μπασμάτι ή πατάτες τηγανητές.