Σε ένα μπολ ανάδευσης κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρούς κύβους και με τα δάκτυλα μας τρίβουμε μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα σαν ψίχουλα. Εναλλακτικά αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε επεξεργαστή τροφίμων.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό και το νερό και ζυμώνουμε ελαφρά μέχρι να ενωθεί το μείγμα σε ζύμη. Τυλίγουμε τη ζύμη σε σελοφάν και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βγάζουμε από το ψυγείο και με τη βοήθεια χοντρού πλάστη και σκεπασμένου με το σελοφάν που την είχαμε τυλίξει ανοίγουμε ένα λεπτό φύλλο πάνω σε χαρτί ψησίματος (για ευκολία μεταφοράς στην ταρτιέρα) Μεταφέρουμε το φύλλο στο τσέρκι ή την ταρτιέρα να καλύψει καλά και τα πλαϊνά τοιχώματα και κόβουμε τα περισσεύματα. Τρυπάμε με ένα πιρούνι την επιφάνεια.
Σκεπάζουμε με το χαρτί που την ανοίξαμε και φασόλια ή τις ειδικές μπίλιες ψησίματος και ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αντιστάσεις στο μεσαίο ράφι του φούρνου. Αφαιρούμε το χαρτί με το βάρος και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά το ψήσιμο της ζύμης.
Στο διάστημα αυτό θρυμματίζουμε καλά με πιρούνι το ανθότυρο σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα αυγά και το μέλι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα κουζίνας να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Βγάζουμε την ψημένη ζύμη από το φούρνο και τη γεμίζουμε με το μείγμα ανθότυρου - αυγών - μελιού.
Βάζουμε ξανά στο φούρνο στο μεσαίο ράφι και ψήνουμε για 25-30 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει πριν ξεφορμάρουμε .
Διακοσμούμε με φράουλες και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Εναλλακτικά πασπαλίζουμε μόνο με κανέλα και λίγο μέλι στο σερβίρισμα.