Σε ένα γυάλινο μπολ ή κανάτα βάζουμε το γάλα με το ξύδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε πέντε λεπτά.
Σε μια μπασίνα ή μπολ ανάδευσης κοσκινίζουμε τα άλευρα μαζί με τη σόδα. Προσθέτουμε το αλάτι και ελάχιστο πιπέρι.
Διαλύουμε το μέλι στο γάλα και προσθέτουμε σταδιακά στο μπολ με τα άλευρα, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα.
Ζυμώνουμε ελαφρά ώστε να πάρουμε μια μαλακιά ζύμη.
Μεταφέρουμε σε επιφάνεια εργασίας ελαφρά αλευρωμένη και σχηματίζουμε μια μπάλα ζύμης. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο τη ζύμη και πλάθουμε μια ακόμη φορά ελαφρά.
Σε ένα ταψί στρώνουμε χαρτί ψησίματος και μεταφέρουμε τη ζύμη.
Χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι ή λεπίδα σε δυο τρία μέρη τη ζύμη σε βάθος τουλάχιστον 1-2 εκατοστά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο κάτω ράφι του φούρνου για 40 λεπτά, μέχρι να έχει κάνει μια τραγανή κρούστα στην επιφάνεια και χτυπώντας το από κάτω να ακούμε ένα κούφιο ήχο.
Μεταφέρουμε σε σχάρα και αφήνουμε να κρυώσει αρκετά πριν το κόψουμε.