Πλένουμε τη φέτα του ψαριού και τη σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Κόβουμε στη μέση το λάχανο. Καθαρίζουμε από τα σκληρά μέρη τα σπαράγγια και τα μπουκέτα του μπρόκολου.
Σε νερό που βράζει μπλανσάρουμε το μπρόκολο και τα σπαράγγια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και περνάμε σε δυνατή φωτιά τα κομμάτια του λάχανου.
Σε ένα βαζάκι βάζουμε τη μουστάρδα το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Ανακινούμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι.
Σε ταψί τοποθετούμε το ψάρι και τριγύρω τα λαχανικά. Αλατίζουμε ελαφρώς τα λαχανικά και περιχύνουμε με το μείγμα μουστάρδας - λεμονιού - ελαιόλαδου.
Ψήνουμε σε προθρμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνο, για 20 λεπτά με σκεπασμένο το ταψί.
Ξεσκεπάζουμε κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε ακόμη 10 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να σταθεί 5 λεπτά.
Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με σπιτικό ψωμί και καλό κρασί.
Σημειώσεις
Αν δε βρείτε λάχανο από παραπούλια χρησιμοποιήστε την καρδιά από ένα μαλακό λάχανο.