Μοιράζουμε τη ζύμη σε δυο κομμάτια. Με τη βοήθεια λίγου νισιστέ ανοίγουμε ένα φύλλο σχετικά λεπτό.
Με ένα τσέρκι ή κουπ πάτ κόβουμε κυκλικά κομμάτια φύλλου με διάμετρο περίπου 10-11 εκατοστά. Τα αραδιάζουμε σε ένα δίσκο στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Προσθέτουμε μια κουταλιά από το μείγμα της γέμισης.
Διπλώνουμε σε μισοφέγγαρο και κλείνουμε με ένα πιρούνι τις άκρες τους.
Το φύλλο που μένει από το κόψιμο δεν το πετάμε το ανοίγουμε εκ νέου και συνεχίζουμε να δημιουργούμε πιτάκια.
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν γυρίζοντας μια δυο φορές.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα πάνω σε χαρτοπετσέτα.
Σερβίρουμε πάνω σε φύλλα από μάραθο.