Πλένουμε καλά την κολοκύθα και τη σκουπίζουμε. Δεν αφαιρούμε τη φλούδα, αυτή η κολοκύθα τρώγεται με τη φλούδα.
Κόβουμε την κολοκύθα σε φέτες περίπου δύο εκατοστών.
Την αραδιάζουμε σε επιφάνεια κοπής και την πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά.
Ψήνουμε σε σχάρα του BBQ σε δυνατή φωτιά για 12-15 λεπτά γυρίζοντας τις φέτες μια ή δυο φορές.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα και ραντίζουμε με ένα πολύ καλό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού ή λάιμ.