Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε με σύρμα κουζίνας μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας μέχρι να ομοιγενοποιηθούν.
Λαδώνουμε ένα ταψί με διάμετρο 30 εκατοστά το πασπαλίζουμε με αλεύρι και πετάμε την περίσσεια.
Μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψί, ισιώνουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο πρώτο ράφι από κάτω τους φούρνου για 30 -35 λεπτά ελέγχοντας να βγαίνει καθαρή μια λάμα μαχαιριού.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε πάνω σε σχάρα να κρυώσει.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα.
Όταν θα έχει κρυώσει καλά διακοσμούμε με ζάχαρη άχνη.