Απλώνουμε τη σφολιάτα πάνω σε επιφάνεια εργασίας και την κόβουμε σε έξι κομμάτια. Τη χαράζουμε περιμετρικά 1 εκατοστό από την άκρη χωρίς να την κόψουμε. Την τρυπάμε με ένα πιρούνι σε όλη την επιφάνεια.
Μεταφέρουμε τα κομμάτια σε λαμαρίνα που την έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος.
Μοιράζουμε σε όλα τα κομμάτια από ένα κουταλάκι του γλυκού μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού. Εγώ έβαλα μαρμελάδα φραγκοστάφυλο και γλυκό τριαντάφυλλο.
Μοιράζουμε τα φρούτα πάνω σε κάθε κομμάτι και τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο μέχρι να ζεσταθεί ο φούρνος.
Βγάζουμε από το ψυγείο. Χτυπάμε τον κρόκο αυγού με λίγο νερό και αλείφουμε με πινέλο περιμετρικά τα περιθώρια της σφολιάτας.
Ψήνουμε στον ήδη προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 10 λεπτά. Κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε ακόμη 5 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.