Καθαρίζουμε το σπανάκι το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει σε ένα σουρωτήρι.
Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά, αφού τα καθαρίσουμε και τα πλύνουμε, τα ψιλοκόβουμε.
Όσο το ρύζι βράζει ετοιμάζουμε το σπανάκι.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά εκτός του άνηθου.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και το γυρίζουμε με κουτάλα μέχρι να μαραθεί.
Προσθέτουμε τον άνηθο αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και λίγο από το ζωμό λαχανικών.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να μείνει με πολύ λίγη σάλτσα.