Βάζουμε τις σταφίδες και τα κράνμπερι σε νερό να μαλακώσουν για 15 λεπτά.
Βάζουμε τα παντζάρια σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για περίπου 40 λεπτά.
Αφού κρυώσουν ώστε να μπορούμε να τα χειριστούμε τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με τη βοήθεια μαντολίνου .
Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με το ελαιόλαδο και περιχύνουμε τα παντζάρια.
Μοιράζουμε από πάνω το ξύσμα,λίγα φύλλα δυόσμου και αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά.
Αραδιάζουμε σε ένα πιάτο τα παντζάρια και μοιράζουμε από πάνω τις σταφίδες τα κράνμπερι και λίγα φύλλα δυόσμου.
Κόβουμε το τυρί και το τοποθετούμε πάνω από τα παντζάρια.
Κόβουμε το παστοκύδωνο επίσης σε μικρούς κύβους και τα σκορπάμε από πάνω.
Περιχύνουμε με το μείγμα τις μαρινάδας και σερβίρουμε.