Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε ένα μπολ ζυγίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ το κορν φλάουρ και το αλάτι.
Σε ένα μπολ ανάδευσης βάζουμε τη ζάχαρη το βούτυρο και το τυρί. Με μίξερ χειρός ή με αυγογδάρτη χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να έχουμε ένα κρεμώδες μείγμα.
Προσθέτουμε το αυγό, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού συνεχίζοντας το χτύπημα.
Προσθέτουμε το μείγμα αλευριού και το ενσωματώνουμε στο μείγμα με μια σπάτουλα να απορροφηθεί καλά.
Προσθέτουμε τα μύρτιλλα και ανακατεύουμε να πάνε σε όλα το μείγμα.
Σε λαμαρίνα στρώνουμε χαρτί ψησίματος και μοιράζουμε το μείγμα με ένα κουτάλι σούπας αφήνοντας μικρό κενό ανάμεσα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 12 με 14 λεπτά ανάλογα με το φούρνο μας.
Τα μπισκότα όταν τα βγάλουμε θα είναι ακόμη λίγο μαλακά, κρυώνοντας θα σφίξουν.
Όταν κρυώσουν αποθηκεύουμε σε κουτί που κλείνει καλά.