Σε ένα μπολ βάζουμε κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε τη ζάχαρη το αλάτι και το βούτυρο.
Με τα δάκτυλά μας τρίβουμε τα υλικά μέχρι να πάρουμε ένα ψιχουλιαστό μείγμα.
Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού.
Ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Μέσα στο γάλα προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το τζίτζερ.
Τα προσθέτουμε στο μείγμα και με τη βοήθεια μιας σκληρής σπάτουλας ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.
Δεν ζυμώνουμε, η ζύμη μας θα είναι αρκετά μαλακή που θα κολλάει ελαφρά στα χέρια γιαυτό οι επόμενοι χειρισμοί θα γίνουν με ελαφρά αλευρωμένα χέρια.
Μεταφέρουμε σε ελαφριά αλευρωμένη επιφάνεια και απλώνουμε σε ύψος 2 εκατοστών .
Με τη βοήθεια κάποιου κουπ πατ κόβουμε 6 δίσκους διαμέτρου περίπου 6 εκατοστών.
Μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και αλευρωμένο.
Με τη βοήθεια ενός πινέλου αλείφουμε την επιφάνεια τους με λίγο γάλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αντιστάσεις στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 20 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα.