Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε βούτυρο που έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μαλακώσει καλά.
Ψιλοκόβουμε φύλλα, μίσχους και άνθη.
Τα προσθέτουμε στο βούτυρο. Αν θέλουμε εδώ σε αυτό το στάδιο προσθέτουμε αλάτι ή και κάποια μπαχαρικά.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να ενσωματωθούν στο βούτυρο και μοιράζουμε σε παγοκύστεις ή τυλίγουμε σε σελοφάν σαν καραμέλα.
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο ή για περισσότερο χρόνο στην κατάψυξη.
Μπορούμε να κόβουμε ένα κομμάτι από την καραμέλα ή να αφαιρούμε ένα μέρος από την παγοκύστη προσθέτοντας σε ζωμούς ριζότο, σούπες ή να σοτάρουμε κάτι που θέλουμε να αρωματίσουμε με τη γεύση του σκόρδου.