Ξεκινάμε με την προετοιμασία των τσουκνίδων. Τις πλένουμε καλά κι αφαιρούμε τυχόν πολύ σκληρά κοτσάνια. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε τις τσουκνίδες και αφήνουμε για 3 λεπτά, όχι παραπάνω.
Στραγγίζουμε πολύ καλά και τις βάζουμε σε ένα μπολ ανάδευσης. Προσθέτουμε τα άλευρα αλάτι και πιπέρι και το ελαιόλαδο.Ανακατεύουμε. Σε ένα μπολ ανάδευσης βάζουμε τα 200 γρ καλαμποκίσιου αλευριού με τη ζάχαρη, το αλάτι, το ελαιόλαδο και προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι να πάρουμε ένα πηχτό χυλό.
Αλείφουμε το ταψί με ελαιόλαδο και μοιράζουμε ομοιόμορφα το χυλό καλαμποκιού.
Μοιράζουμε το μείγμα με τις τσουκνίδες ομοιόμορφα.
Τώρα θα φτιάξουμε πάλι ένα χυλό με το υπόλοιπο αλεύρι αλλά πιο αραιό και θα τον μοιράσουμε πάνω από το μείγμα από τις τσουκνίδες. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αντιστάσεις στο κάτω ράφι του φούρνου για 50 λεπτά ανάλογα με το φούρνο μας, μέχρι να ροδίσει στην επιφάνεια. Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει πριν την κόψουμε.