Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα τσόφλια και τα κεφάλια, αφαιρούμε το εντεράκι της ράχης. Τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Δεν πετάμε τα κεφάλια μπορούμε να φτιάξουμε μια μπίσκ για άλλες παρασκευές μας. Λαδώνουμε 6 θήκες στο ταψί του μάφιν.
Κόβουμε δώδεκα κομμάτια από το φύλλο με διαστάσεις 15 x 15. Τοποθετούμε τα μισά κομμάτια στις θήκες και αλείφουμε ελαιόλαδο. Τοποθετούμε από πάνω διαγώνια και τα άλλα κομμάτια και αλείφουμε πάλι με ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 6-7 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν και αφαιρούμε με προσοχή από το ταψί. Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο, τοποθετούμε στην εστία και μόλις λιώσει χαμηλώνουμε την εστία και προσθέτουμε τις γαρίδες μαζί με το σκόρδο και μερικά φύλλα μαϊντανού.Γυρίζουμε τις γαρίδες με τη βοήθεια μιας λαβίδας δυο τρεις φορές για 3-4 λεπτά. Δεν μαγειρεύουμε περισσότερο γιατί οι γαρίδες θα σκληρύνουν. Νοστιμίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σε ένα πιάτο βάζουμε τις ψημένες θήκες φύλλου και μοιράζουμε στην κάθε μια από μια γαρίδα ένα κομμάτι από το φιλέτο πέστροφας ένα μικρό κομμάτι λεμονιού και γαρνίρουμε με επιπλέον φύλλα μαϊντανού.
Αυτή τη φορά το συνόδευσα με γουακαμόλε και ένα ποτήρι κρασί.